top of page
Studio di psicoterapia

zapraszamy!

Cieszę się, że tu jesteś

​​Słucham, powiedz mi, co cię przytłacza, powiedz mi, czego już nie chcesz, powiedz mi, czego szukasz, powiedz mi swoje marzenia. Jeśli chcesz, wspólnie możemy popracować nad Twoim dobrem, abyś czuł się dobrze ze sobą i w swoich związkach. Dość powstrzymywanego życia, powstrzymywanego, uwolnij cumy! Bo chcesz żyć, a nie przeżyć, natychmiast, teraz.

Studio di psicoterapia

Kim jestem

Psycholog kliniczny & Psycho-onkolog  & Psychoterapeuta w trakcie szkolenia w Szkole Specjalizacji SAPP (Akademia Psychoanalitycznej Psychoterapii) 

Ja zajmuję się:

- promocja dobrostanu psychofizycznego i wsparcie psychologiczne w sytuacjach trudnych

indywidualne poradnictwo kliniczne w zakresie lęków, zaburzeń nastroju, zaburzeń odżywiania, zaburzeń osobowości, problemów w relacjach, konfliktów i poprawy komunikacji

-grupy z różnymi problemami (grupy BALINT)  -zajęcia  à wsparcia rodzicielskiego, rodzinnego,  indywidualnego,

pary korporacyjnej integrującej różne modele, podejścia, techniki w celu zaoferowania konkretnych interwencji opartych na potrzebach Osoby. 

integrując różne modele, podejścia, techniki, aby zaoferować konkretne interwencje w oparciu o potrzeby Osoby.  

Moje mocne strony

-  relacja tu i teraz -  empatia -  autentyczność -  całkowite zaufanie w zdolność samorealizacji tych, którzy są przede mną -  akceptacja OSOBY .

Ufam zdolności OSOBY do zidentyfikowania swoich zasobów funkcjonalnych i radzenia sobie z sytuacjami, które powodują u niej dyskomfort.

Ścieżka terapeutyczna to podróż w poszukiwaniu własnych zasobów. 

Przestrzeń relacyjna, w której można poradzić sobie z szarymi strefami i przekształcić te sposoby, które uznajemy za powtarzające się i frustrujące, w mocne strony i świadomość.

Moim CELEM jest pomóc OSOBIE w badaniu i świadomości jej potencjału  oraz pomoc w doskonaleniu umiejętności twórczej adaptacji w różnych kontekstach.

Il tuo modulo è stato inviato!

E-mail:

Telefon:

3460066614

• Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Dott.ssa Edyta B. Klim PSICOLOGA bilingue polacco -italiano

Publiczna·2 współpracowników

Benvenuto/a nel gruppo! Puoi connetterti ad altri iscritti, ricevere aggiornamenti e condividere foto.

bottom of page